Zeevruchten à la minute

Onze à la minute schaal- en schelpdieren zijn ‘ready to eat’. Doordat ze al zijn voorgegaard kunt u deze smakelijke zeevruchten zo uit de koelkast opdienen. Als u er liever warm van wilt genieten, legt u de kreeft of schelpdieren nog even in de oven of magnetron. Desgewenst brengt u het gerecht nog op smaak of varieert u met de garnering in pasta of salade. Met deze delicatessen is uw kerstmenu een instant succes.

Oesters: vers verpakt, fris opgediend
Vers verpakt zijn oesters ook ná de dagvangst houdbaar. Onze Zeeuwse oesters zijn handmatig op kwaliteit getest en met zorg in de verpakking gelegd. De frisse ‘bite’ en verkwikkende smaak zijn niet van vers te onderscheiden. Ons oesterarrangement voor de feestdagen bevat een half dozijn gemengde oesters, inclusief een oestermes met houten heft.

Smakelijke schelpdieren en langoustines
Onze vers verpakte fruits de mer zijn een voortreffelijke blikvanger in salades, pasta vongole of als koud aperitief. Door naturel stomen is het vlees op gelijkmatige wijze gegaard, met behoud van de fijne smaak en voedingsstoffen die deze traktatie zo gezond maken. Om direct op te dienen en eindeloos mee te variëren. Wist u dat mosselen, kokkels, scheermesjes, palourdes of bulots heerlijk zijn bij de borrel, gesmoord in olijfolie of met een beetje citroen?

Kreeft als klapstuk
Kreeft is de grote attractie van het kerstdiner, al blijft het koken van kreeft voor veel mensen een behoorlijke drempel. Onze Canadese kreeft is daarom al voorgekookt, teruggekoeld en atmosferisch verpakt. Dit unieke productieproces garandeert een houdbaarheid van 21 dagen en een uitstekende kwaliteit. Gegratineerde kreeft uit de oven levert een fantastisch voorgerecht op. En als hoofdgerecht gaat er niets boven een hele kreeft op een schotel, geserveerd met een marinade van knoflook, kruiden en citroen. Door de lange houdbaarheid kunt u de verpakte kreeft nu al in huis halen en grijpt u straks niet mis in onze winkel.