Onze Hollandse garnalen

Met het machinaal pellen van Hollandse garnalen wordt al meer dan 30 jaar geëxperimenteerd, maar met de nieuwe  gepatenteerde machines van de gebroeders Kant uit Lauwersoog is het gelukt om het product schoon, duurzaam en renderend in de markt te zetten. 

Van uw Visspecialist heeft een concept ontwikkeld waarbij de Hollandse Garnalen dagvers aangevoerd en direct machinaal gepeld worden. 

Het traject van vangst naar consument is met deze moderne, gecertificeerde productiemethode significant ingekort en verbeterd.  Producent Telson is BRC en IFS  gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

De Hollandse garnalen Van uw Visspecialist zijn daarmee niet alleen nog lekkerder, maar vooral vers en duurzaam. VD119 en de Hollandse garnalen zijn MSC gecertificeerd. Het keurmerk zal binnenkort ook op onze verpakking worden aangebracht.

De machinaal gepelde Hollandse garnalen zijn exclusief verkrijgbaar bij deelnemers Van uw Visspecialist in een consumentenverpakking van 100 gram. De houdbaarheid van de voorverpakte garnalen is 14 dagen vanaf de peldatum in gesloten verpakking. Na opening zijn de garnalen beperkt houdbaar.